Us donem la benvinguda i us oferim la nostra associació com a un lloc on treballar junts per l’educació dels nostres fills i filles.

TRADUCTOR

diumenge, 30 de juny de 2013

FAPA INFORMA COM RECLAMAR LES BEQUES DE LLIBRES

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar dels últims moviments que es van a iniciar, a través de FAPA València, contra la Generalitat Valenciana per reclamar el pagament efectiu de les Beques concedides tant en el present curs com en l'anterior.
 És important saber que si es deixa passar el temps es corre el perill que es perdi el dret a reclamar pel que s'ha establert, des de FAPA-València, una sèrie de passos a seguir per a aquells que vulguin fer les reclamacions des de la federació :
 1. En primer lloc, es van a obrir un termini per a la recepció a la seu de Fapa-València (carrer Dénia n º 6 porta 1de València) de les instàncies adjuntades que han de ser emplenades i signades pels pares, mares o tutors. És important que les instàncies siguin les originals pel que haurien enviar per correu a l'adreça indicada.
 HI HA DE TERMINI PER A LA RECEPCIÓ DE LES INSTÀNCIES SIGNADES FINS AL 20 DE JULIOL DEL 2013
 2. Un cop rebudes les instàncies es presentaran en els següents organismes:
       a) Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.
       b) Conselleria d'Hisenda i Administració Pública.
 Els organismes esmentats tindran tres mesos per abonar o, si no donar una resposta.
 3. Un cop superats els tres mesos sense haver rebut el pagament o obtingut alguna resposta. Aquells pares que ho desitgin poden iniciar reclamació judicial.
 4. Paral · lelament a les reclamacions contra les Conselleries des de FAPA-València es va a sol · licitar al Síndic de Greuges que actuï davant l'impagament de les beques. Per això sol · licitem a col · laboració en la recollida de signatures en suport a la sol · licitud, adjuntem un escrit explicatiu del que es va a sol · licitar i un model de full per a recollida de signatures.
 Rebeu una salutació,

INSTÀNCIES PER A LA RECLAMACIÓ DEL PAGAMENT DE LES BEQUESCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada